Astrid Drenthe super blij met nieuwe look


Astrid Drenthe super blij met nieuwe look

AMSTELVEEN AmstelveenZ verzorgt in samenwerking met De Kapper uit het Oude Dorp een complete haar én make-up metamorfose voor een Amstelvener die het verdient. Astrid Drenthe van de kwaliteitsslagerij aan de Rembrandtweg kan er over mee praten.

Verdient jouw beste vriend of vriendin een nieuwe look? Kan het kapsel van je moeder echt niet meer? Of ben je misschien zelf toe aan een nieuwe coupe? Geef hem, haar of jezelf dan nu op voor de rubriek in het AmstelveenZ Magazine ‘Make-overZ’.

Metamorfose

Astrid Drenthe van de kwaliteitsslagerij aan de Rembrandtweg heeft al meegedaan aan Make-overZ en is super blij met het resultaat. Zo zag Astrid er uit voor haar metamorfose:

Zo zag Astrid Drenthe er uit voor haar nieuwe look.

Make-overZ

AmstelveenZ verzorgt in samenwerking met De Kapper (Oude Dorp) een complete haar én make-up metamorfose voor een Amstelvener die het verdient. Vind je het leuk om hier aan mee toe doen? Stuur een foto van de Make-overZ kandidaat met een korte motivatie naar actie@amstelveenz.nl o.v.v. Make-overZ AmstelveenZ. Vergeet in de mail je eigen contactgegevens niet mee te sturen, zodat wij contact met je kunnen opnemen over de actievoorwaarden.

/upload/110/10903/de_kapper_nieuw_logo2.jpg
Menu
Stationsstraat 2a 1182 JN  Amstelveen
020-6475968 info@dekapper.nl