Beauty Make OverZ: Kleur met behoud van kwaliteit


Beauty Make OverZ: Kleur met behoud van kwaliteit

Amstelveen - In de rubriek Make-OverZ krijgen lezers een nieuwe look. Deze keer in de stoel van De Kapper, Annemieke Pieters.

De 41-jarige Annemieke uit Amstelveen wilde wel wat anders maar eigenlijk ook weer niet echt. Haar haar was lang en moest lang blijven en ook de beginnend grijze kleur hoefde niet aangepakt te worden. Het team van De Kapper wist er toch weer een mooie make-over van te maken.

Over het gehele haar werd er voor een toner gekozen ook omdat De Kapper voor behoud van kwaliteit van het haar staat. Annemieke heeft net een heftige haaruitval periode achter de rug, waardoor verzorgd en gezond haar voor haar belangrijk is. Om die reden heeft De Kapper er voor gekozen om alleen aan de voorkant highlights in het haar aan te brengen (face framing highlights). In de kleur hebben zij een Bond Fusion behandeling toegevoegd.

De kleur
Nu zal je denken wat is dat? Normaal gesproken breken chemische behandelingen, zoals kleuren, de zwavelbruggen in het haar af. En laten die bindingen nu juist essentieel zijn voor gezonde, mooie lokken. Bond Fusion steekt voor die afbraak een stokje. Dit systeem repareert en verbetert gebroken bindingen. Dit betekent dat wanneer je Bond Fusion toevoegt aan het kleurproces, je meer kunt doen en bereiken om het in de gewenste kleur te krijgen. En dat terwijl het haar sterk en geconditioneerd blijft.

Er zijn drie stappen: Build, Enhance en Recharge. Bij Fase 1 voegt De Kapper de Bond Builder toe aan de kleur of aan de blondeer poeder. Het product gaat meteen aan de slag. Het repareert gebroken bindingen, bouwt nieuwe en beschermt het haar. Tijdens Fase 2 brengt de kapper bij de wasbak Bond Enhancer aan, een intens voedende, herstellende treatment dat de nieuwe bindingen versterkt en een afsluiting om iedere haar creëert voor langdurige conditionering. Als laatste is er Fase 3, Bond Recharger. Dit is het ideale verzorgingsproduct voor thuis, om zo het conditionerende effect te verlengen en langer dan 5 wasbeurten.

De Kapper Beauty Make OverZ.png

Het model
Verder bleef het haar lang en ging er een klein stukje van de lengte af. De voorkant, rond het gezicht, werd wel een stuk korter geknipt. Dit zorgt direct voor meer volume zorgt.

De make-up
De Kapper werkt exclusief met de make-up producten van Olcay Gulsen Beauty, die bij De Kapper verkrijgbaar zijn. Voor de basis is er gekozen voor de Foundation: CC Cream.

Een heerlijk verzorgende foundation met UV protector. Tevens is de Concealer : Bright Eyes gebruikt. Dit is een concealer en primer in 1. De ogen zijn opgemaakt met de eyeliner pen ‘Eye supreme’, de mascara ‘Creamy waterproof mascara’ en de oogschaduw ‘Glam Easy Duo - Champagne + Pink’. Tenslotte is het geheel afgemaakt met de lipstick ‘Lip Duo kiss proof lips Red’, welke tevens mondkapjesproof is.

Annemieke was blij verrast met het resultaat en het was helemaal naar wens. Zo werd zij de mooiste versie van zichzelf.

/upload/171/17054/Kapper - Logo - Rond.png
Menu
Stationsstraat 2a 1182 JN  Amstelveen
020-6475968 info@dekapper.nl