Extra mooi feestkapsel: chic en een tikkie nonchalant


Extra mooi feestkapsel: chic en een tikkie nonchalant

Amstelveen - In de rubriek Make-OverZ krijgen lezers een nieuwe look. Deze keer in de stoel van De Kapper, Mirjam Barens.

Mirjam is geboren en getogen in Amstelveen. De natural beauty is wel vaker model geweest. Kunstenares Ans Markus roemde haar schoonheid en maakte ooit een prachtig schilderij van Mirjam.

De knappe blondine is een bekend gezicht in de horeca van Amstelveen. Op dit moment is zij werkzaam bij Gusto World of Pizza in het Oude Dorp van Amstelveen. Ze vertelt dat ze haar haar daar altijd in een knotje draagt. Aangezien de Make OverZ dit keer in het teken staat van de feestdagen wordt er een extra mooi feestkapsel gecreëerd; chic en een tikkie nonchalant.

De kleur
Kleur wordt vaak gecreëerd door middel van folies en toners, een combi die niet meer weg te denken is uit het huidige modebeeld. Echter bij Mirjam heeft Ellen, één van de kleurspecialisten van De Kapper, gekozen voor een folie techniek. Een behoorlijke klus want Ellen heeft maar liefst zo’n 60 folies gezet. Vervolgens heeft ze de kleur nabehandeld met een zilver shampoo van Keune, welke geweldig werkt voor zowel blond als grijs haar.

Het model
Het knippen blijft natuurlijk altijd een beetje geheim, maar het geheel is in lagen geknipt en er is een pony gecreëerd zodat er meer volume ontstaat met zachte lijnen rond het gezicht, nu kan Mirjam het ook in haar vrije tijd makkelijk los dragen.

De Kapper december 2020.png

De make-up
De Kapper werkt exclusief met de make-up producten van Olcay Gulsen Beauty. Voor de basis is gekozen voor een foundation met de kleur light medium. Vervolgens is er een zwarte eyeliner gezet en is de arcade boog met een bruine tint aangezet. Voor de lippen is gekozen voor een bruine lipliner en een lipstick in de kleuren oranje en bruin.

Met slechts 2 schuifspeldjes wisten ze bij De Kapper deze feestelijke creatie te maken. Met wat tips & tricks van de professionals, kan Mirjam nu ook zelf gemakkelijk iets anders creëren dan de knot. Mirjam is enorm blij met het resultaat en proost alvast op fi jne feestdagen en een gelukkig en gezond 2021.

Wil jij ook in aanmerking komen voor een Make-OverZ stuur een mail naar info@dekapper.nl  en wie weet sta jij de volgende keer in AmstelveenZ Magazine.

 

/upload/171/17054/Kapper - Logo - Rond.png
Menu
Stationsstraat 2a 1182 JN  Amstelveen
020-6475968 info@dekapper.nl