Gouden RadioRing-winnaar Rob van Someren krijgt felicitaties in stoel van De Kapper


Gouden RadioRing-winnaar Rob van Someren krijgt felicitaties in stoel van De Kapper

Amstelveen - Radio-dj Rob van Someren won afgelopen week met zijn populaire Radio10-programma Somertijd de Gouden RadioRing en ook sleepte hij de prijs voor beste presentator in de wacht. Van Someren is al sinds 1988 vaste klant bij de Amstelveense kapper Eef Brand, nu werkzaam bij De Kapper in het Oude Dorp. De Kapper feliciteerde de gouden radioman vanmorgen bij zijn maandelijkse kappersbezoek met bloemen en champagne.

De ervaren kappers Ad van Gorkom en Eef Brand wilden het moment uiteraard niet zomaar voorbij laten gaan. Ze vinden het natuurlijk niet meer dan terecht dat Van Someren afgelopen week met zijn succesvolle programma Somertijd voor de tweede keer de belangrijkste radioprijs van het land won. In 2013 sleepte de radioman pur sang (ooit begonnen als piraat bij Decibel) de prijs ook al in de wacht. 

kapper_rob_van_someren_eef_brand_ad van gorkom (1).jpg
Ad & Eef

Kapper Eef Brand

Rob is een zéér trouwe klant van kapper Eef Brand en volgt hem overal waar hij knipt. Gemiddeld een keer in de vier à vijf weken zit de veel geprezen radiolegende bij Eef in de stoel. Sinds oktober vorig jaar knipt Eef op maandag en dinsdag bij De Kapper in de Stationsstraat in het Oude Dorp. En dus is Rob er regelmatig te gast, zo ook vanmorgen.

Eef en Rob kennen elkaar al bijna 40 jaar en hebben een goede klik. Ze zitten heel aardig op een lijn als het op gevoel voor humor aankomt: Eef, ook wel bekend als de moppenkapper (begin jaren 90 was hij deelnemer van Moppentoppers), is altijd in voor een grol.  En Rob brengt vrijwel dagelijks bij duizenden luisteraars een lach op het gezicht vanwege zijn onbevangen stijl van radio maken en zijn humoristische kijk op het nieuws in Somertijd.

Maar wat Eef & Rob misschien wel het meest verbindt, is dat het allebei professionals zijn in hun eigen vakgebied. Ze hebben enorm veel plezier in hun werk en laten zich door niets of niemand gek maken. 

kapper_rob_van_someren_eef_brand_ad van gorkom_foto (1).jpg
Als je haar maar goed zit. Eef Brand en Rob van Someren.

Broodrooster

Rob liet vanmorgen weten vooral zijn fanbase dankbaar te zijn voor het winnen van de Gouden RadioRing en blijft opmerkelijk nuchter onder alle aandacht. 'Je wordt na het winnen van zo'n prijs wel een beetje geleefd,' zegt hij. De bescheiden geste van De Kapper kon hij in ieder geval zeker waarderen, maar hij staat niet te trappelen om nu overal op te duiken. Afgelopen zondag was hij wel te gast bij de tv-talkshow Renze op Zondag waar kijkers ook een gevoelige kant van Rob te zien kregen. ‘Als het op emotie aankomt hebben ze aan mij een goede. Ik huil al als iemand een broodrooster wint,’ grapte Rob. 

Somertijd met Rob van Someren is elke werkdag tussen 16.00 en 19.00 uur te beluisteren op Radio 10.

/upload/171/17054/Kapper - Logo - Rond.png
Menu
Stationsstraat 2a 1182 JN  Amstelveen
020-6475968 info@dekapper.nl