Make-OverZ: Ik wil graag andere kinderen helpen


Make-OverZ: Ik wil graag andere kinderen helpen

In de rubriek Make-OverZ van AmstelveenZ Magazine krijgen lezers een nieuwe look. Deze keer in de stoel van De Kapper, Chardonae. De 10-jarige Chardonae wil haar lange haar graag doneren aan Stichting Haarwensen, dus aan De Kapper de eer om de schaar erin te zetten.

Stichting Haarwensen

De moeder van Chardonae doneerde haar prachtige haar een jaar geleden aan Stichting Haarwensen. En toen zij na een bezoekje aan De Kapper thuiskwam met een nieuwe coupe, was Chardonae vastbesloten het voorbeeld van haar moeder te volgen.

Ze liet haar haar groeien en nu was het moment aangebroken dat ze genoeg lengte had om het op te sturen naar Stichting Haarwensen. Deze stichting zorgt ervoor dat kinderen die door ziekte hun haar hebben verloren een prachtige pruik krijgen.

De Kapper kreeg het verzoek om nog wel genoeg lengte te houden voor een staartje, aangezien de talentvolle Chardonae danst, zingt en acteert. Ze volgt de vooropleiding bij Lucia Marthas en heeft zelfs al haar eigen vlog-account.

makeoverkappermei2020sprong.jpg

Lange lagen

De Kapper heeft het haar tot net op haar schouders gehouden met mooie lange lagen erin, en langs de contouren van haar gezicht zachtere lijnen gemaakt. Chardonae is enorm blij met het eindresultaat én met de prachtige vlecht die ze kan doneren aan Stichting Haarwensen.

makeoverkapperstaartmei2020.jpg

Wil jij ook in aanmerking komen voor een Make-OverZ? Stuur een mail naar info@dekapper.nl en wie weet sta jij de volgende keer in AmstelveenZ Magazine.

/upload/171/17054/Kapper - Logo - Rond.png
Menu
Stationsstraat 2a 1182 JN  Amstelveen
020-6475968 info@dekapper.nl