Make-OverZ: leuke & praktische look


Make-OverZ: leuke & praktische look

In de rubriek Make- OverZ krijgen lezers van AmstelveenZ Magazine een nieuwe look. Deze keer in de stoel van De Kapper, Jeanette de Bruin. Je vindt haar altijd buiten en ze is daarom op zoek naar een leuke, maar toch praktische look. Bea ging graag de uitdaging aan.

Jeanette runt het bedrijf Dog Adventure, een hondenuitlaatservice, en is om die reden elke dag in het bos te vinden. En wat doe je dan met je haar? Als je door weer en wind met je honden wandelt? ‘Hup in een staartje en klaar’, vertelt ze. Bea, eigenaresse van De Kapper, is samen met Jeanette op zoek gegaan naar een handig model, dat toch leuker is dan een staartje.

Fijne highlight

Zelf gaf Jeanette aan niet blij te zijn met haar eerste grijze haartjes. ‘Maar iedere zes weken mijn uitgroei bijwerken zie ik ook niet zitten.’ Een goede oplossing lag direct voor handen.

‘We hebben ervoor gekozen een zeer fijjne highlight in het haar aan te brengen, zodat haar natuurlijke blonde kleur overloopt in de geverfde punten. Zo valt de uitgroei minder op en tegelijkertijd geeft het een prachtige natuurlijke uitstraling’, legt Bea uit. ‘Jeanette heeft prachtig haar met veel beweging.

Met de juiste coupe, verzorging, en stylingproducten creëren we zelfs krullen.’

Praktisch en stijlvol

‘Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat. Ook de kleur vind ik super en niet te opvallend. Omdat ik altijd in het bos ben en door de modder loop moet het makkelijk in model te brengen zijn. En dat is het! Dit gaat mijzelf zeker lukken. Ik ben benieuwd of mijn hondjes me nog herkennen’, lacht Jeannette.

Zou jij ook graag een make-over willen of ken je iemand die dit echt verdient? Geef hem of haar dan op! Stuur een e-mail naar info@amstelveenz.nl o.v.v. Make-OverZ. Licht je motivatie in de mail toe.

/upload/171/17054/Kapper - Logo - Rond.png
Menu
Stationsstraat 2a 1182 JN  Amstelveen
020-6475968 info@dekapper.nl