Make OverZ: Permanent van Nu


Make OverZ: Permanent van Nu

In de rubriek Make-OverZ geeft De Kapper lezers van AmstelveenZ Magazine een nieuwe look. Deze keer in de stoel bij De Kapper: de Amstelveense Yvette van den Heuvel (58). Ze heeft al veel verschillende looks gehad, dus een uitdaging voor Bea.

‘Doe maar wat, ik wil iets heel anders’, zo zei Yvette (De Pantry Kookstudio), vlak voor haar make-over. Voor een kapster altijd ­fijn om te horen. Toch wordt er wel eerst helemaal doorgesproken wat Yvette leuk vindt en wat absoluut niet.

Nieuw soort permanent

Eigenaresse van De Kapper en kapster Bea heeft gekozen voor een permanent. ‘Ja, Je leest het goed. Het permanent van nu is heel anders dan die vroeger’, vertelt Bea. ‘De behandeling is namelijk niet schadelijk voor het haar. Ik heb gekozen voor een grove permanent, dat is makkelijk en geeft een natuurlijk krullend effect, zodat Yvette voor veel verschillende looks kan kiezen. Want je kunt het zelfs uitföhnen’, legt Bea uit.

Kleur

Kleur in het haar is in deze tijd niet meer weg te denken. Bea kiest, samen met Samantha (kleurspecialiste van De Kapper), voor een koperbruine kleur. Yvette had nog wat highlights in haar oude kleur en daar is gebruik van gemaakt. Samen zorgen ze voor een mooie natuurlijke kleurschakering in het haar.

Na de permanent en de kleur gaat eindelijk de schaar in het haar. Door het in een boblijn met veel lagen te knippen ontstaat een prachtig natuurlijk vallende coupe, waar Yvette alles mee kan. Krullen of uitföhnen voor stijl haar.

Natuurlijk

Yvette is gewend om een naturelle make-up te dragen en dat komt mooi uit. ‘Ook dit is duidelijk een trend voor het voorjaar’, legt Bea uit. Voor de ogen is een lichtgroene tint gekozen, zodat deze nog mooier tot hun recht komen. Voor de lippen is een oranjebruin kleur gebruikt, nu alleen nog even lachen naar de camera en klaar!

‘Ik ben er echt ontzettend blij mee. Ik wilde erg graag wat krul in mijn haar. Heerlijk die volume. En dat het een makkelijk model is, vind ik ook wel erg ­fijn.’

Ook interesse in een make-over via AmstelveenZ.nl? Neem contact op met De Kapper voor de mogelijkheden.

/upload/110/10903/de_kapper_nieuw_logo2.jpg
Menu
Stationsstraat 2a 1182 JN  Amstelveen
020-6475968 info@dekapper.nl