Make-OverZ: Vol vertrouwen in de kappersstoel


Make-OverZ: Vol vertrouwen in de kappersstoel

Amstelveen - In de rubriek Make-OverZ krijgen lezers een nieuwe look. Deze keer in de stoel van De Kapper, Denise van Denderen.

De 60-jarige Denise is altijd bezig met dieren. ‘Het is echt mijn passie. En het is dan ook geen toeval dat ik op 4 oktober (dierendag) geboren ben’, lacht de Amstelveense. Ze werkt als vrijwilligster op de dierenambulance. ‘Samen met mijn dochter Didi heb ik grote plannen voor een permanente dierenopvang in Amstelveen.’ Kortom, Denise is altijd druk en maakt daarom geen tijd voor haar haar. ‘Ik kies dan ook vaak voor de makkelijke weg en maak dan een staartje.’

De kleur
Denise vindt het reuzespannend om in de stoel van De Kapper te zitten. ‘Maar ik heb er alle vertrouwen in dat het goed komt’, zegt ze. Voordat er wordt begonnen met knippen stelt de kleurspecialist een plan op. Er is gekozen voor crunche- en kam highlights. De crunche-techniek heeft De Kapper zelf bedacht. Hierbij kneed je als het ware het blondeer door het haar met handschoenen aan. De Kapper raadt aan om deze techniek vooral niet zelf thuis toe te passen.

Door de combinatie van zowel crunche- en kam highlights ontstaat er een mooi palet van diverse blond tinten.

Het model
De Kapper gaat aan de slag met verschillende snij-technieken en de haren vliegen in het rond. Denise heeft fijn haar en daarom zijn snijtechnieken hier erg geschikt voor, zodat het geheel vloeiender valt.

Make OverZ juli 2021.png

De make-up
De Kapper werkt exclusief met de make-up producten van Olcay Gulsen Beauty, die bij De Kapper verkrijgbaar zijn. Er is gekozen voor een basis bestaande uit lichte en natuurlijke tinten. Hierdoor komt de mooiste versie van Denise naar boven.

Denise is enorm blij met het eindresultaat. Ze krijgt nog de nodige tips & tricks van De Kapper, zodat ze haar nieuwe model heel makkelijk zelf kan stylen.

En ook qua make-up is Denise enorm blij. ‘Zelf ben ik niet van de make-up, maar nu het zo mooi en natuurlijk is aangebracht, ga ik dit zeker zelf ook proberen’, belooft ze.

Wil jij ook in aanmerking komen voor een Make-OverZ
Stuur een mail naar info@dekapper.nl en wie weet sta jij de volgende keer in AmstelveenZ Magazine.

/upload/171/17054/Kapper - Logo - Rond.png
Menu
Stationsstraat 2a 1182 JN  Amstelveen
020-6475968 info@dekapper.nl