Make-OverZ: Weg met het knotje!


Make-OverZ: Weg met het knotje!

In de rubriek Make-OverZ krijgen lezers een nieuwe look. Deze keer in de stoel van De Kapper de 29-jarige Daida Palenzuela. Op dit moment draagt ze het haar vrijwel altijd in een knot. ‘Zelfs mijn dochter van zeven vraagt zich af wanneer mama weer mooi wordt. Tijd om er wat aan te doen!’

Diada wist in de kappersstoel precies te vertellen wat ze mooi vindt. En een grote wens was om het haar te verven. Zelf heeft ze dit ooit thuis gedaan, maar de kleur heeft toen erg donker uitgepakt. Wat erg hard bij haar natuurlijke lichte huid staat. Dus ging kleurspecialist Samantha voor Daida aan de slag.

Balayage

Ze kozen in overleg voor een balayage kleurtechniek. Een verftechniek uit Frankrijk. De term is letterlijk afkomstig van het Franse woord voor ‘veeg’, omdat de verf vanuit de losse pols met een V-vormige veeg in het haar wordt gezet.

Nadat de kleur is ingezet wordt het haar in lange lagen rond haar gezicht geknipt. Voor de make-up is gekozen voor rustige tinten. Et voilà, de look is af! ‘Ik ben er echt ontzettend blij mee’, aldus de omgetoverde Amstelveense. En ook haar moeder vond het prachtig: ‘meissie, wat ben je mooi!’, was haar reactie.

Met een goed gevulde goodiebag (met de professionele Keune haarverzorgingsproducten, De Kapper is of­ cieel Keune Ambassadeur) kan Daida ook thuis het haar perfect verzorgen.

kapper_makeoverz_okt2020.jpg

Zou jij ook graag een make-over willen of ken je iemand die dit echt verdient? Geef hem of haar dan op! Stuur een e-mail naar info@amstelveenz.nl o.v.v. Make-OverZ. Licht je motivatie toe!

/upload/171/17054/Kapper - Logo - Rond.png
Menu
Stationsstraat 2a 1182 JN  Amstelveen
020-6475968 info@dekapper.nl