Olcay Gulsen bij De Kapper in het Oude Dorp


Olcay Gulsen bij De Kapper in het Oude Dorp

Amstelveen – De Kapper is nu officieel partner en verkooppunt van Olcay Gulsen Beauty. De Nederlandse tv-personality en ondernemer Olcay Gulsen was woensdag 8 juli bij De Kapper in het Oude Dorp van Amstelveen om haar beautylijn te promoten.

De bekende mode,- beauty en entertainmentonderneemster bracht een bezoek aan de recent totaal vernieuwde kapperszaak aan de Stationsstraat. Gulsen was onder de indruk van het vernieuwde  filiaal en nam uitgebreid de tijd om lekker bij te kletsen, zoals dat natuurlijk hoort bij De Kapper.

Babs van Gorkom is ontzettend blij met de toevoeging van Olcay Gulsen Beauty aan het kwalitatieve assortiment van De Kapper. Ook Ad van Gorkom is verheugd met de nieuwe aanvulling.

olcay_dekapper2.jpg

Olcay Gulsen Beauty, dat als slogan ‘It’s time to put your best face forward’ gebruikt, biedt tal van beautyproducten voor vrouwen en mannen. De stijlvolle beautylijn valt in de smaak en heeft al vele duizenden fans. De beautylijn telt zeven multifunctionele producten. Het bijzondere aan de collectie is dat ieder product minimaal twee functies heeft. ‘Dus jouw overvolle make-up bag is einde verhaal!’ aldus Olcay.

BEST SKIN EVER | €17,50
De CC cream egaliseert de huid en heeft een radiance finish door toevoeging van gold pigmenten. Het heeft een SPF25. De verpakking heeft een spateltje met een build-in applicator om te blenden.
Beschikbare kleuren: Light/medium & Medium/dark

EVERYDAY SMOOTH | €17,50
Met deze blotting powder ga je minder knoeien, afgesproken. Zo hoef jij je alleen te focussen op het fixeren en matteren. De poeder is transparant en biedt een UV-bescherming met factor 15.

GLAM EASY | €12,50
It’s all in the name. Glam easy, woman! Dit is een duo highlighter & contour. Geef je gezicht een mooie glans en je lippen een subtiele kleur.
Beschikbare kleuren: Champagne+Pink & Gold+Bronze

EYE SUPREME | €15,00
Met deze fijne eyeliner zette je nog nooit zulke strakke wings. Het product laat ook je wimpers groeien. Wait, what?! Extra vroeg opstaan dus, zodat je wimpers de hele dag de tijd hebben om te groeien.

LASH GOALS | €12,50
De ene zijde geeft je wimpers volume en de andere zijde biedt een waterproof formule. Meer heb je niet nodig om je look af te maken.

SERIOUS SHINE | €12,50
Dit is een lipgloss en lipcare in één en heeft een verzorgende en dekkende werking. De lippenbalsem is stap 1 voor het aanbrengen van de kleur.
Beschikbare kleuren: Browny, Perky Peach, Vintage Rose

BRIGHT EYES | €15,00

Dit 2-in-1 product bevat een kleurcorrectie met instant tightening (tot ziens, kraaienpootjes!) en een eye primer zodat jouw oogmake-up perfect blijft zitten.
Beschikbare kleuren:Light/medium & Medium/dark

olcay_dekapper3.jpg

/upload/171/17054/Kapper - Logo - Rond.png
Menu
Stationsstraat 2a 1182 JN  Amstelveen
020-6475968 info@dekapper.nl