Ook Joyce van De Kapper mag zich Master of Color noemen


Ook Joyce van De Kapper mag zich Master of Color noemen

AMSTELVEEN - Het team van De Kapper is druk bezig om zich te specialiseren op het gebied van haar verven. Nadat medewerkster Samantha vorige maand al haar certificaat voor 'Master of Color' haalde, heeft nu ook Joyce de opleiding afgerond.

Eigenaar van de kapper Ad van Gorkom legde al eerder uit dat in 2017 het kleuren van het haar een grote trend werd. Klanten willen niet meer alleen maar hun grijze plukjes wegwerken en ook steeds meer mannen verven hun haren. De Kapper springt hier slim op in door het personeel op te leiden in samenwerking met haarproducten-specialist Goldwell.

Opleiding
Samen met Goldwell zette De Kapper een programma voor training en educatie op, waarbij haarstylisten worden opgeleid tot 'Master of Color'. In een traject van 11 maanden, dat voor een derde bestaat uit theorie en de rest praktijk, ontpoppen de kappers zich tot doorgewinterde specialisten op het gebied van het kleuren van haar.

Geslaagd
Na Samantha is nu dus ook Joyce met vlag en wimpel geslaagd en ontving hiervoor een certificaat. Beide dames kunnen je dan ook perfect helpen als je binnenkort eens een ander kleurtje in je haar wilt!

/upload/110/10903/de_kapper_nieuw_logo2.jpg
Menu
Stationsstraat 2a 1182 JN  Amstelveen
020-6475968 info@dekapper.nl