Talenten van De Kapper actief op Fashion Week


Talenten van De Kapper actief op Fashion Week

AMSTELVEEN - Twee  jonge talenten van De Kapper uit Amstelveen maken deze week backstage deel uit van de prestigieuze Fashion Week die tot en met 11 juli op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam plaats vindt.

Goldwell is partner van het aansprekende Fashion Event en nodigde De Kapper uit om backstage mee te werken. De crème de la crème van fashiondesign komt hier bijeen en hierbij komt het echt aan op vakmanschap. 'Vandaar dat Goldwell alleen de beste stylisten heeft gevraagd om deel te nemen aan het backstage team,' zegt Ad van Gorkom, eigenaar van De Kapper, met filialen aan de Stationsstraat 2a in het Oude Dorp van Amstelveen en de Rijnstraat in Amsterdam.

Talenten
Toen Ad de jonge talenten Lauren van Ramesdonk (18) en Mark Visser (19) uit zijn team uitnodigde om voor De Kapper tijdens de Fashion Week deel te nemen (het event staat in het teken van talent), sprongen zij een gat in de lucht. Lauren, werkzaam in de Stationsstraat en Mark (van filiaal Rijnstraat) mogen twee shows backstage werken voor de 14 beste modestudenten van Nederland en als klap op de vuurpijl, ook tijdens een grote show van Tony Cohen.

Trots
'Het is natuurlijk ook voor De Kapper een droom om hieraan onze naam te mogen verbinden en het gehele team van De Kapper nu al trots op haar jonge talenten,' zegt Van Gorkom. Lauren is  de enige kapster uit Amstelveen die deze eer ten beurt valt..

25e editie
De Fashion Week vindt tot en met 11 juli plaats. Het is de 25e editie van hét modeplatform van Nederland.

/upload/110/10903/de_kapper_nieuw_logo2.jpg
Menu
Stationsstraat 2a 1182 JN  Amstelveen
020-6475968 info@dekapper.nl